Минималистичен прозорец със завъртане от Vitrocsa

Vitrocsa

Vitrocsa разработва иновативна експертиза в областта на своята дейност, а именно – минималистичния прозорец. Разработените в компанията системи и решения гарантират оригинални продукти, произведени в съответствие със стандартите за качество на „Произведено в Швейцария“.

Системата с въртящи се прозорци се отваря вертикално вдясно, вляво или в центъра. Структурата на този минималистичен дизайн е изградена от анодизирана 25-микронна алуминиева сплав с естествен цветен завършек.

Анодизираните версии и тези с термо лак се предлагат в безкраен избор от цветове. Заключването и уплътняването се осигуряват от цилиндър с ключ.

При фиксирани или въртящи се опции ширината на вертикалния профил е 18 мм. Заключването и уплътняването се осигуряват от цилиндър с ключ.

Vitrocsa

Въртящата се система Vitrocsa се предлага в две гами:

TH+ – топлоизолация на големи повърхности

Използвайки 32 или 44 милиметрови двойни или тройни стъклопакети, гамата TH+ позволява завъртане на прозорци до 12 м². В комбинация със стъклото, отличните изолационни свойства на профилите позволяват да бъдат изпълнени актуалните стандарти за ниска консумация на енергия.

3001 – водещ продукт 

Гамата 3001 позволява плъзгащи се прозорци с размер до 6 м² и с двойно 26-милиметрово остъкляване. Тя е изобретена през 1996 г. и се счита за водещ продукт на марката, който лансира името Vitrocsa.

Vitrocsa

Покрития, дренажна камера и тест

С анодизирана 25 микронна структура от естествена или цветна алуминиева сплав, версията с термо лак се предлага в безкраен избор от цветове, като всички продукти включват дренажна камера и тест.

Vitrocsa

Безопасност и сигурност

Vitrocsa отговаря на изискванията и очакванията на своите клиенти, като същевременно им предлага най-високо ниво на безопасност и сигурност. Продуктите на Vitrocsa отговарят на най-високите стандарти, като например клас на устойчивост RC2. Предлагат се различни допълнителни компоненти, които отговарят на други изисквания за безопасност и сигурност, като например директно интегрирана аларма, мониторинг при затворено положение, детектор за счупване на стъкло, специално стъкло с устойчивост на взлом.

Може да харесате още...