Многофункционално ново поколение стъкло – за „интелигентни“ домове

Нарастващи изисквания за енергийна ефективност, устойчивост и дизайн раждат нови технологии и продукти. На мястото на мултифункционалното стъклото  идва стъкло от ново поколение Energy Light на водещ производител в света.

Предимства на новото поколение мултифункционално стъкло

Бързото развитие на IT-технологии е довело до появата на „умни“ домове и градове. За да се отговори на очакванията на потребителите, глобални корпорации непрекъснато работят върху иновациите. Многофункционалното стъкло ново поколение Energy Light е резултат от работата на специалистите на световния производител на стъкло  AGC. За да отговори на съвременните изисквания  днес многофункционалното стъкло трябва не само да има топло и слънцезащита, но също така има привлекателен външен вид и  широк технологичен капацитет за преработка.

Елегантният дизайн на новия мултифункционален стъклото

Външна неутралност – отличителна черта на новото стъкло. Благодарение на качествата на новия продукт той е подходящ за остъкляване на най – разнообразни обекти. неговите свойства на новия продукт е подходящ за широк спектър от предмети от стъкло. Energy Light  може да се използва в мащабни архитектурни проекти, както и за остъкляване на луксозни жилищни сгради.

Неутралният оттенък на Energy Light разшири спектъра на възможности на стъклото до безкрайност. Фасадни студени тонове  са в перфектна хармония с спокойния естествен нюанс на новия продукт. Неутралният външен вид се съчетава отлично с всички видове PVC профили за прозорци.

Многофункционалното стъкло – защита от студ и слънце

Energy Light успешно се справя с редица предизвикателства за защита на помещенията от студа, като максимално пропуска дневната светлина без да затъмнява стаята.  Това създава комфортна обстановка на естественото осветление в къщата. Енергоспестяващите свойства на продукта не позволяват на топлината да се измъкне. Нискоемисионното стъкло предпазва сградата от прегряване, като същевременно поддържа оптимален климат за хората в помещението при всякакви температури навън. И в жегата и в студа новото Energy Light  стъкло  спомага да се избегне загубата на топлина и ненужното отопление от слънчевите лъчи, запазвайки температурата в хармоничен баланс.

По този начин се създава надеждна слънцезащита и се редуцират разходите за климатици. Интензивната защита срещу загуба на топлина пък намалява цифрите в сметките за отопление.

Видео: Енергийна Light помага да се избегне загубата на топлина и ненужни отопление на слънчеви лъчи

Energy Light се произвежда с високотехнологично оборудване, което позволява да нанасят различни слоеве благородни метали на повърхността на плоско стъкло, за да се постигнат високи експлоатационни показатели.

Energy Light спестява складови наличности

Важна отличителна черта на Energy Light стъклото е възможността да  се използва както в закалени,  така и незакалени формил. Това позволява на производителя да оптимизира складовите си и финансови наличности.  И в двете изпълнения, продуктът има минимална разлика във визуалните характеристики. Свойствата и характеристиките на стъклото дават възможност да го съхранява в склад за дълго време, без загуба на качество.
 
Светът не стои на едно място и непрекъснато да се движим напред. Стъклото все по-често се превръща в елегантна обвивка на функционално независими сгради.
 
Именно такова „умно“ стъкло е многофункционалното стъкло на Energy Light, което е способно да задоволи и най-взискателните и иновативни клиенти. „Умен“ дом може да бъде създаден само с „умно“ стъкло!

Може да харесате още...