Многоточкови брави Vorne

Многоточковите брави на водещата турска компания Vorne разширяват концепцията за класическа брава и са в състояние да решат много задачи едновременно. Те помагат да се избегне недостатъчно прилепване на крилото на вратата към рамката, допринасят за по-добра топло- и звукоизолация, както и да се увеличи безопасността на конструкцията поради заключването в няколко точки.

Важно предимство при използването на PVC-врати с многоточково заключване е практическата липса на огъване. Компанията Vorne произвежда традиционни модели с единично заключване и модерни брави с многоточково заключване на вратата. Непрекъснато се работи върху разработването на нови продукти и подобряването на механизмите на ключалките.

Отскоро се произвеждат например брави с възможност за удължаване и предаване на движението по хоризонтал. Това позволява да се постави скоба на вратата, не само отстрани на бравата, но и по целия периметър. Ключалките с анти-взломни щифтове или с куки на Vorne осигуряват много по-високо ниво на сигурност на вратите.

Може да харесате още...