Модата на сгъваемите системи – от зимни градини до външни фасади 

Ventana

Специалистът в областта на нестандартното строителство Ventana се е насочил към сгъваемите системи. Сега компанията произвежда и алуминиеви сгъваеми системи Schüco.

Алуминиевите продукти са особено добри по отношение на размерите на елементите и разнообразието от възможности за отваряне.

В допълнение към алуминиевите врати с повдигане и плъзгане от Schüco и heroal, компанията произвежда все повече алуминиеви сгъваеми модули в системите на Schüco ASS 70 FD и ASS 80 FD HI.

Ventana

Големите плъзгащи се и сгъваеми елементи са на мода, особено за нови фасади, и играят все по-важна роля при изграждането на зимни градини и при обновяването на стари сгради. Със серията повдигащи се и плъзгащи се врати ASE 60/ASE 80 HI на Schüco и сгъваемите модули в системите ASS 70 FD и ASS 80 FD.HI, Ventana е широко позиционирана на пазара. Продуктите са не само модерни поради малката конструктивна дълбочина и вида на профила, при тях топлоизолацията също е убедителна, дори при високи изисквания.

Без проблем могат да се реализират сгъваеми системи с две до седем крила с ширина на крилото до 1,2 м. Това разширява възможните употреби и приложения – от зимни градини до модерни външни фасади.

Schüco е представен на българския пазар от Алукьонигщал.

Снимки: Ventana

Може да харесате още...