Модерен дизайн и по-ниски разходи с нова система за прозорци

Gealan-Linear

Новата профилна система Gealan-Linear® се характеризира с модерен дизайн, ясни и прави контури и се вписва визуално в съвременните строителни тенденции. Тя има дълбочина 74 милиметра и съдържа всичко, което архитектите, производителите на прозорци и строителите очакват от една модерна и надеждна система.

Крилото позволява много тясна лицева ширина от само 110 милиметра и много големи стъклени части при използване на стандартен обков. Последователният линеен дизайн се поддържа и от страната на стаята от подходящo прикрепване с 90° оптика.

С дълбочина на изграждане от 74 милиметра, системата е подходяща както за ново строителство, така и за проекти за обновяване. В допълнение към профилите на прозорците Gealan изработва подходящи системи за входни врати и тераси. Gealan-Linear® предлага и решения като Gealan-Smoovio® с плъзгащо се крило.

Високото ниво на съвместимост в самата система, както и с другите системи на Gealan, намалява броя на необходимите профили, аксесоари и укрепващи елементи. Това я прави икономически ефективна и в същото време спестява ресурси.

Може да харесате още...