Модернизирайте и спестете до 30% с промоционалната оферта на Hörmann

Един добър повод да обновите своя дом е промоционалната оферта “Външна и гаражна врата на годината” на фирма Hörmann.

София, март 2011 г.
Има много причини да подмените старата си външна и гаражна врата. През 2011 г. германската фирма Hörmann – водещ европейски производител на  врати за дома и индустрията – Ви дава още една добра причина: атрактивни промоционални цени за външна и гаражна врата с еднаква визия. Чудесно предложение и при изграждане на новото Ви жилище.

RenoMatic е автоматична гаражна секционна врата тип EPU 40 с включено задвижване с дистанционно управление ProMatic, което Ви позволява удобно да отваряте гаражната  врата, без да слизате от колата. Двустенните панели с дебелина 42/20 мм осигуряват стабилно и плавно движение на вратата в съчетание с добра топлоизолация.

RenoMatic се предлага в промоционалните размери:
2375 х 2125 мм и 2500 х 2125 мм за 1 595 лв. с ДДС,
3000 х 2125 мм и 3000 х 2250 мм за 1 795 лв. с ДДС.

Патентованата релсова задвижваща техника и надеждната интегрирана защита, която стопира вратата при наличие на препятствия, гарантират допълнителен комфорт и още по-голяма сигурност.

RenoDoor е външна врата за къщи, тип ThermoPro, от стомана с алуминиева каса.

Предлага се в промоционален размер 1100 x 2100 мм на цена 1 995 лв. с ДДС.

Благодарение на изцяло запълненото с несъдържащ FCKW твърд полиуретанов пенопласт платно от стомана с дебелина 46 мм, вратите предлагат отлична топлоизолация с U-стойност до 1,1 W/m² K. В съчетание с термично разделената алуминиева каса, получавате много висока топлоизолация за Вашата външна врата. Двойните уплътнения от четирите страни и допълнителното четково уплътнение от долната страна на вратата се грижат за защитата от вятър и неблагоприятни атмосферни влияния. За предотвратяване на топлинни загуби, вратата е оборудвана и с висок 20 мм термично разделен праг. Така пестите енергия и пари!

Тъй като Вие и Вашето семейство искате да се чувствате в безопасност в дома си, външната врата RenoDoor е стандартно оборудвана с 8-точкова блокировка с брава с обръщащо се резе. При затваряне на вратата 2 конични резета с формата на кука и 2 допълнителни осигурителни шипа, както и езичето на бравата притискат плътно вратата към касата и надеждно я фиксират. От страната с пантите други 3 осигурителни шипа правят повдигането на врата с лост практически невъзможно.

При автоматичната гаражна секционна врата RenoMatic и външната врата RenoDoor можете да избирате между гладката фино профилирана повърхност Micrograin, в три цвята и устойчивата на UV-лъчи висококачествена повърхност Decograin в три дизайна.

При всички положения обаче получавате отличното качество на Hörmann на отлична цена!

Доказано качество на промоционална цена: С акцията си “Външна и гаражна врата на годината” фирма Hörmann предлага през цялата 2011 г. автоматичната гаражна секционна врата RenoMatic и външната врата RenoDoor с отлична визия и топлоизолация на промоционални цени.

Можете да избирате между различни висококачествени повърхности – на снимката – модерният Titan Metallic (титан металик).

За контакти и повече информация – www.hormann.bg

Може да харесате още...