Модернизирайте и спестете с промоцията на Хьорман

С промоционалната си оферта “Външна и гаражна врата на годината” фирма Hörmann Ви дава добър повод да обновите своя дом.

Една нова външна врата впечатлява с красива визия и отлична топлоизолация. Модерната гаражна врата пък осигурява повече място и комфорт. С акцията си “Външна и гаражна врата на годината” фирма Hörmann предлага изгодни модели за модернизация на старото или за изграждане на новото Ви жилище. Автоматичната гаражна секционна врата RenoMatic и външната врата RenoDoor са на промоционални цени през цялата 2009 година. RenoMatic е с близо 30% по-изгодна от гаражна врата LPU със същите мотив и повърхност (по данни на производителя).

RenoMatic е автоматична гаражна секционна врата тип EPU 40 и се предлага в промоционален размер 2,1 x 2,5 м. Двустенните панели с дебелина 42/20 мм. осигуряват стабилно и плавно движение на вратата в съчетание с добра топлоизолация. В цената от 1499 лв. с ДДС (препоръчителна цена без монтаж) е включено и задвижване с дистанционно управление, което Ви позволява удобно да отваряте гаражната  врата, без да слизате от колата. Патентованата релсова задвижваща техника и надеждната интегрирана защита, която стопира вратата при наличие на препятствия, гарантират допълнителен комфорт и още по-голяма сигурност.

Има много причини да смените старата си врата тип „летящо крило” със секционна гаражна врата. Основното предимство на секционните врати е, че се отварят вертикално и са разположени под тавана. Благодарение на това Вие паркирате колата си в гаража по-удобно и разполагате с повече място в и пред гаража. Поради липсата на повдигащи рамена, светлият отвор се разширява с до 14 см, а това прави паркирането на съвременните широки автомобили значително по-приятно.

Трайно еластични и устойчиви на атмосферни влияния уплътнения херметизират секционните гаражни врати от всички страни. Монтирани от четирите страни на вратата, уплътненията надеждно спират вятъра и дъжда. Обемният им профилиран шлаух изравнява и малките неравности на пода.

RenoDoor е външна врата тип ThermoPro от алуминий или стомана с алуминиева каса. Предлага се в промоционален размер 1,1 x 2,1 м на цена 1999 лв. с ДДС (препоръчителна цена без монтаж). Благодарение на изцяло запълненото с несъдържащ FCKW твърд полиуретанов пенопласт платно от стомана или алуминий с дебелина 46 мм, вратите предлагат отлична топлоизолация с U-стойност до 1,1 W/m² K. В съчетание с термично разделената алуминиева каса, получавате най-добрата топлоизолация за Вашата външна врата. Двойните уплътнения от четирите страни и допълнителното четково уплътнение от долната страна на вратата се грижат за защитата от вятър и неблагоприятни атмосферни влияния. За предотвратяване на топлинни загуби, вратата е оборудвана и с висок 20 мм термично разделен праг. Така пестите енергия и пари!

Тъй като Вие и Вашето семейство искате да се чувствате в безопасност в дома си, външната врата RenoDoor е стандартно оборудвана с 8-точкова блокировка с брава с обръщащо се резе. При затваряне на вратата, две конични резета тип кука и два допълнителни осигурителни болта, както и езичето на бравата, притискат плътно вратата към касата и надеждно я фиксират. От страната с пантите други три осигурителни болта правят повдигането на врата с лост практически невъзможно.

RenoDoor впечатлява и с модерна визия. Гладката повърхност на платното без забележима рамка на крилото изглежда наистина добре. В една равнина с платното е разположено непрекъснато остъкление с тройно изолиращо стъкло (46 мм), подложено на песъкоструйна обработка с прозрачни напречни ивици и прозрачно многослойно защитно стъкло. Рамката от благородна стомана подчертава цялостната визия на остъклението.

Стандартната, красиво оформена външна дръжка хармонира с алуминиевите мотиви на вратата. С елегантните, триизмерно регулиращи се панти в същия цвят, вратата може да се регулира оптимално и да се отваря и затваря комфортно.

Автоматичната гаражна секционна врата RenoMatic и външната врата RenoDoor се предлагат в три висококачествени повърхности на една цена. Бялата, копринено гладка повърхност Silkgrain® за гаражната врата и алуминиевата външна врата в бяло пасват особено добре към съвременната архитектура. Щампованата текстура на устойчивата на UV-лъчи повърхност Golden Oak (златен дъб) придава естествена дървесна визия на вратата. Новата, устойчива на UV-лъчи повърхност Titan Metallic (титан металик) в модерния цвят антрацит е много изискана и екслузивна.

При всички положения, с автоматичната гаражна секционна врата RenoMatic и външната врата RenoDoor, Вие получавате отличното качество на Hörmann на отлична цена.

Доказано качество на промоционална цена: С акцията си “Външна и гаражна врата на годината” фирма Hörmann предлага през цялата 2009 г. автоматичната гаражна секционна врата RenoMatic и външната врата RenoDoor с отлична визия и топлоизолация на промоционални цени. Можете да избирате между три висококачествени повърхности – на снимката – модерният Titan Metallic (титан металик).

Гаражната врата RenoMatic за 1499 лв. с ДДС (препоръчителна цена без монтаж) и външната врата RenoDoor за 1999 лв. с ДДС (препоръчителна цена без монтаж) можете да поръчате и в повърхност Silkgrain® (в бяло) или в повърхност Decograin® Golden Oak (златен дъб).

Може да харесате още...