Монтаж на дограми и фасади с изолационни носещи профили Пуренит

Purenit

Отскоро на българския пазар фирма Аксес Новело предлага иновативния продукт Пуренит (Purenit), който е базиран на твърда PUR/PIR пяна. Плоскостите Purenit са произведени от 100% рециклирани PUR/PIR базирани твърди пяни по специална технология и високо налягане. В резултат се получава строителен продукт с разнообразно приложение поради изключителната комбинация от свойства – много висока топлоизолация λ=0,086 w/m²K, голяма твърдост и устойчивост на натиск до 8 МРа , съгласно DIN 826.4, плътност 550 кг/куб.м, материалът е устойчив на киселини и основи, не гние, не мухлясва, не абсорбира вода. Материалът се обработва изключително лесно – рязане, пробиване и лепене се извърша с конвенционални инструменти.

Основни приложения:
– транспортен – носещ прoфил за монтаж на дограми и врати;
– завършващ профил по периферията на окачени стъклени фасади;
– подходящ материал за облицовки във влажни и мокри помещения;
– обкрайчващи детайли по окачени и вентилируеми фасади;
– за сърцевина при изработка на сандвич-панели от различни материали.

PurenitPurenitPurenit

Плоскостите Пуренит (Purenit) се предлагат с дебелини от 10, 15, 20, 25, 30, 35, 40, 45, 50, 60 мм и размери на листа 1220 х 2440 мм.

Пуренит (Purenit) се използва и в системите за изнесен монтаж на Tremco-Illbruck, когато има високи изисквания към структурната якост и ниската топлопроводимост на материалите при изграждане на пасивни къщи и други с високи изисквания към намаляване на топлинните загуби.

Посетете страницата на Аксес Новело за ценова информация.

Може да харесате още...