Наблюдавайте прозорците с този интелигентен домашен пакет

HomePilot

С новия пакет за интелигентен дом „Интелигентно наблюдение на прозорци“ Rademacher иска да затрудни живота на крадците. Пакетът включва център за управление HomePilot, два контакта за прозорец или врата на DuoFern и вътрешна сирена, интегрирана в системата.

Ако обитателите напуснат къщата, дори само за кратко време – да напазаруват или да поработят в градината – HomePilot ще задейства алармата, веднага щом се отвори някоя врата или прозорец. Дори и да са у дома, алармената система отчита, ако  мазето не се охранява в този момент. Допълнителен визуален алармен сигнал с LED светкавица предупреждава хората с увреден слух, че нещо не е наред.

Състоянието на прозорците и външните врати се следи от зареждан с батерия радиосензор с технология на магнитно поле. Той открива дали прозорците и вратите са наклонени, отворени или затворени и в зависимост от това задейства различни сигнали чрез HomePilot. С определена настройка се изпраща push известие до безплатното приложение за интелигентен дом HomePilot, в случай, че е направен опит за отваряне на вратите или прозорците. С пакета „Интелигентно наблюдение на прозорците“ могат да се комбинират автоматичното управление на ролетните щори и отоплението. За да се изплашат натрапниците при опит за взлом, освен сирената, могат да се активират щорите и осветлението.

Може да харесате още...