Над 30% юбилейно намаление на врати Hörmann

Във връзка със своя 75-годишен юбилей Hörmann предлага юбилейни цени и разиграва в томбола 75 гаражни врати MicroMatic75.

Първият камък в изграждането на днешното предприятие е положен през 50-те години на миналия век с производството на нов тип гаражна врата с въртеливо-постъпателен ход – вратата Berry.

През 1960-те години пестящите място, вертикално отварящи се секционни врати за гаражи, както и за индустриални и търговски обекти, поставят началото на прогресивно развитие.

Юбилейните промоционални продукти и талона за томболата можете да видите на сайта на компанията.

Групата Hörmann е лидер на пазара в Европа в производството на врати, каси и задвижвания.

В момента тя се ръководи от третото и четвъртото поколение – внукът и правнуците на основателя на фирмата Аугуст Хьорман. Лично отговорни съдружници са Томас Й. Хьорман, Мартин Й. Хьорман, както и Кристоф Хьорман.

Продуктите на Hörmann се произвеждат в 15 високо специализирани завода в Европа,

Северна Америка и Азия. С помощта на над 6 000 сътрудници, в 100% фамилното предприятие се постига оборот от над 1 милиард евро годишно.

Hörmann има над 50 собствени филиала и многобройни дистрибутори в над 30 държави.

Продуктовата гама на Hörmann се разширява непрекъснато. Днес освен познатите гаражни и индустриални врати тя включва и ролетни врати, врати тип хармоника, пожароустойчиви и бързо движещи се врати, задвижвания и управления за врати, както и системи в областта на товаро-разтоварната техника, противопожарни и димозащитни врати, външни и вътрешни врати, козирки и каси.

Hörmann прилага щадящи околната среда методи не само при запълването на вратите със 100% несъдържащ FCKW полиуретанов твърд пенопласт, но и при нанасянето на цветното им покритие. С помощта на най-съвременни регенеративни инсталации за пречистване на отработения въздух потребностите от енергия се намаляват многократно.

Може да харесате още...