Наградата за иновации за системата за врати на Heroal

Heroal

Благодарение на оптимизирания дизайн, новите профили Heroal D 72 PF EM могат да се спестят работни стъпки и материали при производството на врати, а времето за работа в цеха да се намали с до 20%. Производственият процес е не само значително по-лесен, но и особено ефективен, без да се налага да се лишавате от добре обмислената логика на системата за врати Heroal D 72.

По време на изложението Bau Heroal D 72 PF EM беше отличен с наградата за иновации “Aрхитектура+Строителство 2023 г.” за високото си ниво на производствена ефективност.

Новият профил на крилото Heroal D 72 PF EM беше награден заради оптимизираното време за производство и по-бързия и опростен монтаж на панели с помощта на скоби, който замества по-сложното лепене.

Геометрията на профила, включваща фиксиран вътрешен ограничител без стъклопакет (PF = Panel Fixed), е проектирана за стандартизирана дебелина на панела на вратата. Тези и други конструктивни решения осигуряват по-просто и по-ефективно производство и монтаж. Така се съкращава времето за обработка на цялата система и се опростява инсталирането – също и на строителната площадка – тъй като отпадат етапите на обработка. Необходимите инструменти също не се различават от тези на системата Heroal D 72, така че не се налагат допълнителни инвестиции.

Снимка: Heroal

Може да харесате още...