Най-големият полски производител на входни и оградни решения Wisniowski вече и на българския пазар

dorion

Компанията Wisniowski e най-големият полски производител на портални и гаражни врати, противопожарни стъклени врати, огради и входни решения за дома и индустрията. Производственият център на Wisniowski е гаранция за висока добавена стойност и отлични стандарти. Постоянните подобрения в уменията, продуктите и технологичните линии се допълват от създаването на продукти с безупречно качество. Благодарение на своя 30-годишен опит, Wisniowski успява да задава тенденциите на пазара. Всеки процес и задача са внимателно обмислени и реализирани чрез използване на висококачествени материали и технологии от ново поколение. Продуктовата гама на полския производител е сертифицирана и изцяло съобразена с европейските стандарти. Сред най-иновативните продукти на Wisniowski са:
– оградни системи – колекция Modern;
– входни врати за дома – колекция Creo;
– входни врати за дома – колекция Nova;
– огради и порти за дома и индустрията;
– противопожарни стъклени врати EI30 и EI60;
– ролетни и секционни врати за дома и индустрията.

Оградни системи – колекция Modern

Колекцията Modern на Wisniowski е идеална за любителите на настоящите тенденции. Включва съвременни и модернистични модели, които съдържат елементи изработени от стоманени профили и перфорирана ламарина. Колекцията не само гарантира Вашата безопасност, но и осигурява превъзходно уединение. Оградните елементи са изработени от стомана и са защитени от корозия чрез горещо поцинковане и прахово боядисване в системата Duplex.

Входни врати за дома – колекция Creo

Най-новото поколение алуминиеви входни врати на Wisniowski е творчески подход към Вашите специфични нужди. Алуминиевите врати с двустранен панел от колекцията Creo са изключително подходящи за тези, които ценят оригиналността и неограничените възможности при избора на решения, отговарящи на тяхната визия за дома. Полският производител предоставя уникалната възможност сами да проектирате вратата като изберете детайлите, цветовете и стъклата. По този начин получавате персонализиран модел, който е изцяло съобразен с Вашите нужди. Допълнително удобство създава технологията smartConnected, която се използва като приложение на смартфон. Благодарение на нея, получавате достъп до дома си от всяка точка на света. Пълнежът на крилото представлява топлоизолационен панел с дебелина 77 мм. Вратите от колекция Creo притежават противовзломен клас RC2 и RC3. Тестовете са проведени в най-голямата изследователска лаборатория в Европа – IFT Rosenheim.

dorion

Дорион представя за първи път в България премиум продукти от гамата на полския производител Wisniowski. Дорион е инженерингова и търговска компания, която предлага цялостни решения в областта на офис преградни стени, автоматизирани входни решения, стъклени парапети, външни ламелни щори и системи за точково окачване на стъкла – тип „спайдер“. Квалифицираният екип на компанията разполага с над 15-годишен опит в областта на проектирането, изграждането и доставката на съвременни строителните системи и решения от стъкло, офис преградни стени и автоматика за врати.

За контакт и повече информация – Дорион.

Може да харесате още...