Най-високият небостъргач в Малта с остъкляване от Guardian SunGuard® SNX 60

Malta 4

Разположен непосредствено до Portomaso Business Tower 1, най-високият небостъргач на Малта е нова сграда, построена на мястото на Portomaso Café – едноетажна стоманена структура. С вид на кристален кораб с платна, Portomaso Business Tower 2 има стоманена носеща конструкция.

Malta 1Фасадата на кулата се състои от двойни стъклопакети и е частично защитена от балкони. За остъкляването ѝ архитектите са избрали стъкло Guardian SunGuard® SNX 60тройно ламинирано сребристо стъкло с контрол на пропускливостта на слънчева светлина и подобрено вътрешно отражение.

Независимо от ъгъла на гледане, SNX 60 има постоянен, неутрален, прозрачен вид. Вътрешното цветово отражение е оптимизирано, придавайки много по-неутрален нюанс на стъклото, когато се гледа от вътрешната страна на сградата. SNX 60 пропуска в сградата 60% от естествената дневна светлина и само 29% от слънчевата топлина – един от продуктите с най-високо съотношение на пропускливост на светлина към пропускливост на слънчева топлина на пазара.

Може да харесате още...