Направление Сградни технологии на Siemens с обновена интернет страница

Направление Сградни технологии на Siemens обнови визията на българския си сайт. Като един от водещите доставчици на решения за сгради и сградна инфраструктура, Siemens инвестира не само в развой и разширяване на своето портфолио от продукти и услуги, но и в развитие и подобряване на каналите за комуникация, чрез които представя решенията си на своите клиенти.

Новата визия на интернет страницата на направление Сградни технологии е разработена в съответствие с общата корпоративна стратегия на Siemens за присъствие в Интернет. Наред с модерния дизайн, страницата е и с оптимизирана навигация, улесняваща потребителите при намирането на необходимата им информация.

В сайта може да бъде намерена подробна информация за предлаганите от компанията продукти в областта на сградната автоматизация, ОВК системите, пожарната безопасност и системите за сигурност. Осигурен е лесен достъп и до брошури, безплатни приложения за смартфони, както и до YouTube канала на направлението. Информация за интересни проекти, при реализацията на които са използвани решенията на направление Сградни технологии, може да бъде намерена в рубриката „Референтни проекти”, а за най-актуалните новости, сред които събития, нови продукти и т.н., посетителите могат да се информират от рубриката „Новини”. Представени са и партньорите на направление Сградни технологии, както и целият екип.

Може да харесате още...