Наследствената колекция на Декьонинк

Когато става дума за избор на подходящи продукти за подобряване и защита на дома, човек иска да е сигурен, че прави правилния избор. Декьонинк създава красиви, стилни и експертно направени продукти за дома. Прозорците и вратите PCV-U Flush, Sculptured и Chamfered Sash спомагат за постигането на перфектен баланс между енергийна ефективност, сигурност и дизайн.

Широката гама от високопроизводителни и иновативни PVC-U прозорци и врати Декьонинк гарантира, че те са избор много собствениците на жилища в Европа. Страстта за иновативен дизайн и непрекъснато усъвършенстване води до технологичен напредък, осигурявайки трайни, надеждни, сигурни, енергийно ефективни, устойчиви на атмосферни влияния продукти, които се отличават и остават красиви за по-дълго време.

Декьонинк помагат за създаването на устойчив дом, тъй като използват основните технологии на екструзия от PVC и патентован материал Twinson. Създават се иновативни и модерни решения за изграждане на прозорци и врати, покриви, облицовки и интериор. Те отговарят на съвременното търсене на красив и елегантен дизайн, като същевременно постигат нисък екологичен отпечатък.

Екстериорните решения използват 100% рециклируем материал, съчетаващ най-доброто качество дървесина и PVC със сертифицирания от PETC материал Twinson, а за високите изолационни показатели допринасят покривните продукти и облицовките. Освен, че са с ниско техническо обслужване, те са и дълготраен продукт за дома и офиса.

За интериорни решения Декьонинк предлага широка гама от PVC дограма, облицовки за стени и тавани, всичките в много цветове и покрития, с което са известни. Също така са наясно, че предлагането на максимална палитра от цветове, води до персонализиране на дома и превръщането му в уникален такъв.

Може да харесате още...