Немският концерн Хьорман продължи договора си с БФС за нови 2 години

Само ден преди приятелската среща на България срещу Сърбия беше потвърдена информацията, че немската компания Хьорман ще продължи спонсорския си договор с националния отбор по футбол на България. Това означава, че водещият европейски производител на врати за дома и индустрията – Хьорман вярва в кампанията на българските национали за UEFA EURO 2012.

Новото партньорството беше отбелязано по нетрадиционен начин, като управителят на компанията за България Борис Главчовски покани клиенти и партньори на специална среща с треньора и отбора в базата в гр. Правец. Инициативата завърши с уникална фотосесия на Матеус и няколко футболисти на тренировъчния терен минути преди тренировката на отбора.

„Ние в Хьорман сме изключително щастливи от сътрудничеството с БФС, вярваме във българския национален отбор по футбол и пожелаваме класиране за Евро 2012” – заяви Главчовски.  Футболни топки и трика с автографи на целия отбор бяха раздадени на участващите във фотосесията дългогодишни клиенти и партньори на Хьорман България.

Може да харесате още...