Неподражаема визия и естетика с негоримите плоскости за фасадна облицовка Rockpanel

Всяка сграда е създадена с идеята да разкаже собствената си история. А историята оживява, когато сградата Ви е с негорими плоскости за фасадна облицовка от Rockpanel. Компанията Rockpanel е част от групата Rockwool – световен лидер в предоставянето на решения от каменна вата. Негоримите плоскости за фасадна облицовка на Rockpanel допринасят за създаване на неподражаеми и красиви пространства, които са толкова впечатляващи сега, колкото са били в деня, в който са създадени. Благодарение на тях архитектите имат пълна свобода да разгърнат творчеството си, а обществото да се наслади на сградите.

Състав и приложение на плоскостите

Плоскостите Rockpanel са пресована под високо налягане минерална вата със синтетични свързващи вещества. Тяхната повърхност е обработена с четирислойна полимерна емулсионна боя на водна основа в богата гама от цветове. Съставени са от естествена суровина – базалт. Негоримите плоскости Rockpanel са подходящи за фасадни облицовки, софити, дъски за пълнеж и външни тавани. Те могат да бъдат закрепени към алуминиеви или дървени подконструкции. Продуктовата гама на Rockpanel е разделена по групи материали – Woods, Natural, Chameleon, Metallics, Brilliant, Rockclad, Rockclad Bright и други.

Предимства на плоскостите

Негоримите плоскости за фасадна облицовка Rockpanel са здрави, стабилни, гъвкави и устойчиви. Притежават ниско термично разширение, покритие на водна основа, UV устойчивост, пожарна безопасност – Евроклас A2-s1, d0., относително ниско тегло и са почти 100% рециклируеми, с живот до 60 години! Негоримите плоскости Rockpanel са нечувствителни към влага.  В допълнение към техните предимства няма как да не добавим и  ефективността на разходите и краткото време за инсталиране. Плоскостите се предлагат в повече от 200 цвята и дизайна.

Конформа е предпочитан търговски партньор и оторизиран дистрибутор на Rockpanel за България. Компанията е специализирана в доставката на цялостни решения за външни вентилируеми фасади и интериорни обшивки с премиум продукти. Притежава повече от 15 години опит в проектирането и доставката на най-съвременните облицовъчни материали и предлага технически консултации и оптимизация при избора на подходящия материал, системи за монтаж, доставка и обучения на място.

За повече информация – Конформа.

Може да харесате още...