Непрекъсната максимална прозрачност със Sedak isopure

Sedak 1
Съвременните технологии за ламиниране на големи стъклени панели с дължина до 20 метра създават почти идеално прозрачни фасади и покриви с големи размери. Преди това този ефект можеше да се постигне само с помощта на ламинирано защитно стъкло, но сега иновация на Sedak прави това възможно и с изолационно стъкло.

Sedak isopure премахва необходимостта от видимите конвенционални, свързващи стъклените панели, дистанционери, които нарушават хомогенния прозрачен вид на големите стъклени фасади. Вместо обичайната връзка с дължина до четири сантиметра от черен пластмасов дистанционер, се използват стъклени дистанционери от двете видими страни. Резултатът е почти непрекъснат общ ефект с максимална прозрачност, като се запазват техническите свойства на изолационното стъкло. Конвенционалният протектор на ръба на изолационното стъкло, който поддържа пространството между панелите сухо, се използва в хоризонталните фуги, които остават невидими след монтажа.

В допълнение към високите стандарти за качество по отношение на изработката и външния вид, стъклената сърцевина също отговаря на необходимите Ug стойности. Sedak isopure се пълни с газ аргон и може да се комбинира с различни покрития.

Може да харесате още...