Невероятни гледки и максимална свобода на дизайна със системата за плъзгащи врати Schüco ASS 77 PD

Schüco

Алуминиевата система за плъзгащи врати Schüco ASS 77 PD (Panorama Design) дава възможност за остъкляване от пода до тавана и за плъзгащи елементи с височината на помещението. Тесните видими ширини на профила, гъвкавите възможности за проектиране и възможността за ръчно или електронно управление са само някои от предимствата на системата.

Панорамният дизайн се отличава с изцяло скрити профили в строителната конструкция и минимална видима ширина от 37 мм в зоната на застъпване на двете профилни крила. Системата не само изглежда добре, но и отговаря на най-високите изисквания по отношение на лесната употреба и сигурността. Интегрираната технология за автоматично задвижване и заключване увеличава максимално комфорта на потребителя. Високото ниво на сигурност се осигурява от интегрираната защита от нараняване на пръсти и вградените в тавана инфрачервени светлинни датчици за наблюдение на входната зона. Интелигентната сензорна технология осигурява максимален комфорт и сигурност до клас на устойчивост 4.

Основни предимства

Максимална свобода – благодарение на тясната видима ширина на профила и скритата в стената каса, системата Panorama Design осигурява максимална прозрачност.

Schüco

Нестандартни решения – за повече свобода и безкрайни гледки системата Panorama Design предлага изцяло стъклени ъгли, както и ъгли с ъгъл 90°, които могат да се отварят.

Съвместима със SCHÜCO FWS 35 PD – хармонично съчетание на плъзгащи се модули с фасадата Schüco FWS 35 PD създава висококачествен дизайн с оптимална видимост и в тесните ъглови зони.

Seamless – намалената монтажна височина на касата (90 мм) осигурява плосък праг и лесен преход отвътре навън.

Schüco

Устойчива на взлом – плъзгащата система Panorama Design предлага устойчивост на взлом до RC 2.

Спечелени награди

През 2012 г. плъзгащата система Schüco ASS 77 PD беше отличена три пъти с наградата за продуктов дизайн iF, златната награда за продуктов дизайн iF и наградата Red dot: best of the best. Изцяло скритите профили в строителната конструкция и минималната видима ширина от 37 мм в зоната на застъпване на двете профилни крила са само две от печелившите ѝ характеристики.

През 2018 г. системата спечели iF Design Award 2018 и Red Dot Award 2018 за иновативното решение: комбинация от плъзгащи и фасадни системи с панорамен дизайн.

Schüco

Подробна информация можете да получите, като се свържете с фирма Алукьонигщал, която е лицензиран представител на марката Schüco за България.

Може да харесате още...