Носещи профили за тежки врати и прозорци VEKA и Алупласт

avast

Полската компания за производство на носещи профили и аксесоари за прозорци Metal-Plast, въведе в своята продуктова листа новия транспортно-монтажен профил AVAST. Това иновативно решение е предназначено за защита по време на транспорт и монтаж на тежки PVC прозорци и врати на базата на профилни системи VEKA и Алупласт.

Допълнителният профил, който се инсталира директно под прозореца е важен елемент, който влияе на правилното изпълнение на монтажа на големи прозорци и врати от PVC. Специално проектираната конструкция осигурява дълготрайност, и по този начин безопасност на подпрозоречния профил, както по време на производството и транспортирането, така и по време на монтажа и дългосрочната експлоатация.

AVAST е адаптиран за широките профилни системи на VEKA и Алупласт. Той също така има специална камера, където е възможно да се инсталира стоманена армировка 30 х 10 мм, което е допълнителна гаранция за надеждността на системата.

Носещите профили са за тежки PVC прозорци и врати AVAST, Metal-Plast, прозорци VEKA и прозорци Алупласт. Транспортно-монтажният профил AVAST също така осигурява защита на инсталираната PVC дограма от загуба на топлина и нежелана вентилация. Специални уплътнителни елементи, разположени на границата между касата и крилото, гарантират висока плътност, водонепропускливост и устойчивост на вятър. Топлинните загуби при големите PVC прозорци и врати са сведени до минимум, благодарение на петкамерния профил AVAST, както и възможността за запълване на крайните камери с полиуретанова пяна.

Съвременните европейски стандарти за енергийна ефективност на сгради изискват използването на по-големи, и съответно, тежки врати и прозорци. За да се транспортират безопасно и да се гарантира правилният им монтаж, трябва да се използват надеждни носещи профили.

Може да харесате още...