Нов механизъм за затваряне на стъклени врати със стоманена панта

 

Компанията INDUSTRIAS GALTÉS отбелязва своята 75-годишнина с два нови продукта – механизмът за затваряне на стъклени врати G75 и пантата VESTA в стомана AISI 316L.

G75 е механизъм, снабден с две скорости на затваряне: един за приближаване, който действа под ъгъл от 90 до 25 градуса, а другият за затваряне, който действа между 25 и 0 градуса. Той има стандартно заключване до 90 градуса и позволява работа на врати с максимална широчина 1100 мм и максимално тегло 100 кг.

Механизмът G75 е с термоконстантна хидравлична течност, с точка на възпламеняване 160 ° и на замръзване – 40 °. Той има висока степен на регулация в металната кутия по височина, ширина и диагонално, и се предлага в два неръждаеми финиша – гланц и сатен.

Шарнирната панта VESTA, сега е изпълнена в стомана AISI 316L. Тя се отличава с минималистичен дизайн, прави линии и малки размери и отговаря на най-строгите изисквания по отношение на издръжливост, надеждност, товароносимост и устойчивост на корозия. Това я прави особено подходяща за употреба в болници, бизнес или търговски центрове.

Може да харесате още...