Нов негорим материал за каси, первази и рамки от Puren

puren

В рамките на изложението BAU 2019 в Мюнхен немската компания Puren представи за първи път функционалния материал Purenit С с европейско техническо одобрение (ETA). Материалът е огнеупорен, сертифициран в клас С, съгласно DIN EN 13501-1. Той е изключително подходящ за рамки на прозорци, външни и интериорни врати, изолационни рамки за капандури, компоненти и кутии за ролетни щори или изолационни тавански елементи.

puren

Рurenit е силно компресиран интелигентен материал на базата на твърда пяна PUR/PIR, която осигурява висока топлоизолационна стойност. Благодарение на изключителните си качества, материалът е подходящ за множество приложения. Той е негорим, устойчив на стареене, плесен, гниене и на химикали и е подходящ за високи механични натоварвания.

puren

С марката Foradur, компанията Puren представя новият строителен материал за висококачествени промишлени приложения и строителни елементи. Специалните заготовки отговарят на най-високите изисквания и са устойчиви на температура и влага. Така те са подходящи за почти всички по-нататъшни процеси по обработка, залепване и нанасяне на покрития. Като основен материал за панелите на вратите, Foradur има изолационни свойства близки до стандарта за пасивни къщи.

За повече информация: Puren

Може да харесате още...