Нов покривен прозорец Conservation Luxlite™

Roof_Maker_Luxlite

Великобританската компания Roof Maker, дизайнер, производител и доставчик на покривни решения, представи новият си продукт за покриви с прозореца Conservation Luxlite ™. Проектиран да наподобява оригинален, викториански прозорец от чугун, който се отличава с много традиционни качества, новият прозорец се характеризира с тънко оформена рамка, която е изработена от висококачествен алуминий за по-добра защита от атмосферни условия и естетика. В тази система сплитът е структурно свързан със стъклото, за да се елиминира създаването на студен мост, което значително намалява риска от образуване на конденз и запазва най-добрите възможни топлинни характеристики.

Roof_Maker_Luxlite

Екипът за изследвания и разработки на компанията работи усилено, за да произведе покривен прозорец, който надскача индустриалните стандарти, предлагайки най-високо ниво на естетика, топлинна ефективност и цялостно качество. Особено значение е поставено върху естетиката на покрива, тъй като той трябва да бъде съпричастен към историческия стил на много сгради, като същевременно предлага съвременните предимства на материалите и суровините за изработка.

Roof_Maker_Luxlite

Новият прозорец се предлага както с ръчно, така и с електрическо отваряне и със или без сензор за дъжд, и съответно – дистанционно управление. Всеки прозорец се изработва по поръчка, така че може да бъде оптимално съгласуван с индивидуалните размери, за да се гарантира перфектното му прилягане.

За повече информация: Roof Maker

Може да харесате още...