Нов ПВЦ прозорец от Oknoplast с високо стандартно оборудване

Oknoplast 1

За създаването на новия си прозорец – Ecofusion, Oknoplast доразработва съвместно с Veka концепцията на 76-милиметровата прозоречна система Evo. В резултат на това новата 80-милиметрова дълбочина на крилото позволява използването на по-силни стъклопакети и на стъкла с допълнителни функции. В добавка, ъгловите профили са по-тънки, което осигурява и повече дневна светлина в помещенията.

76-милиметровата централна уплътняваща система се основава на многокамерна конструкция с клас на качество А по RAL, съответно с по пет камери в крилото и рамката. В комбинация с тройния изолационен стъклопакет системата има коефициент на топлопреминаване (Uw) 0,78 W/m²K според техническия си паспорт. При стандартния двоен стъклопакет коефициентът на топлопреминаване е със стойност от 1,0 W/m²K.
Oknoplast 2

Разработеният от компанията композитен материал от пластмаса и фибростъкло Warmatec (топъл ръб) предотвратява появата на термични мостове. За по-добрата защита от въздушни течения и шум допринася третият слой на уплътняване. Постигнатият коефициент на шумоизолация е 34 dB. С тези показатели Ecofusion предлага по-добра строителна физика от концепцията Evo, без да изисква по-високи разходи за закупуване.

Защита срещу взлом и друго стандартно оборудване

Освен това, за разлика от концепцията Evo, прозоречната система Ecofusion е сертифицирана от германския Институт по прозоречна техника в Розенхайм за стандарти RC 2 и RC 2N. По този начин защитата срещу взлом е включена в стандартното оборудване на Ecofusion – тя се осигурява благодарение на два заключващи механизма и секюрити обков с механизъм във формата на гъба. В основното оборудване са включени:

Oknoplast 3защитно устройство срещу затваряне на прозореца в случай на течение, когато е оставен отворен в наклонена позиция,

защита срещу неправилно обслужване посредством повдигащ механизъм на крилото,

функция за микровентилация.

Висококачествени материали с естествена визия

Oknoplast предлага Ecofusion в над 50 различни цвята и визии – включително дърво и бетон.

Може да харесате още...