Нов работен модул Lindner Flex Shell

FLEX Shell

Напредването на технологиите и променящите се нужди водят и до промяна в света на труда. Това налага работното място да се адаптира към новите условия. Lindner Flex Shell се ражда от тази претенция. Модулът на работната станция е подвижен и променлив, като в същото време представлява място за усамотяване и индивидуално пространство.

Формата следва функцията

FLEX Shell

Концепцията е разработена в процес на интензивно проектиране. Водещият принцип е „Формата следва функцията“. Отворената система „стая в стая“ е създадена и проектирана в продължение на няколко месеца, за да отговори на нуждите на различните потребители. Аналогично на архитектурната концепция на пасианса, той е свободен, без директна връзка с тавана и пода. Благодарение на многобройните тестове е създадена оптимална работна среда, една от най-важните предпоставки за производителност, мотивация и благополучие.

Работа в енергична среда

Модулът на работната станция е предназначен за редовни трансформации, съобразени с предстоящите предизвикателства или ежедневната форма на потребителите. Flex Shell може да се отваря или затваря навън като обвивка. Акустичните елементи и вградената по избор акустична завеса позволяват спокойна работна атмосфера дори в най-големия офис с отворен план. Регулируемите светлини осигуряват правилните условия на осветление. Вградената стъклена стена позволява визуален контакт между работните станции и в същото време предотвратява разпространението на аерозоли.

FLEX Shell

Индивидуалността е основен приоритет

Flex Shell дава възможност за разнообразни дизайнерски идеи: таванът и стената могат да бъдат индивидуално съобразени с нуждите на потребителя. Възможно е голямо разнообразие от повърхности, цветове, размери и материали. Това не само създава огромна гъвкавост, но и отваря напълно нови измерения за дизайна на помещенията. В допълнение, модулът може да бъде увеличен при необходимост с добавката Courtyard или дори да се превърне във временен индивидуален офис с акустичната завеса Swing.

Може да харесате още...