Нов вид слънцезащитно стъкло в духа на актуалните архитектурни тенденции

Компанията Guardian Glass представи ново слънцезащитно стъкло с двойно сребърно покритие и сив, неутрален външен вид, който отговаря на актуалните архитектурни тенденции за стъклените фасади и прозорци.

Guardian SunGuard® SuperNeutral ™ (SN) 63 не само удовлетворява новите тенденции в архитектурното проектиране, но и предлага разнообразни подобрения в производителността на фасадата, като:
висока пропускателна способност – 63% при двойно изолиращ стъклопакет и 56% при тройно изолиращ,
отлична топлоизолация с Ug стойност = 1.0 W / M2K в двоен стъклопакет и 0.5 W / M2K в троен,
отличен слънчев контрол – 33% при двоен стъклопакет и 30% при троен
много ниско външно отражение – 12% при двоен стъклопакет и 14% при троен – неутрално и ниско вътрешно отражение: 16% в двоен стъклопакет и 19% в троен.

Тези качества правят SunGuard SN 63 идеален избор за прозорци и фасади с двоен и троен стъклопакет в съвременните сгради.

Никола Гузу, продуктов мениджър в Guardian Glass Europe, коментира: „В проектите за интериорен дизайн сивият цвят отдавна се е отърсил от имиджа си, че е мрачен и депресиращ. Домовете, офисите и обществените сгради сега често се решават в модерния сив цвят, който е изключително универсален. Проектите за стъклени екстериори в Европа следват същата тенденция. Архитектите заменят остъклените фасади със зеленикав оттенък с такива, които имат неутрален сив цвят и придават по-изтънчен и елегантен стил на сградата.“

Вижте също...