Нова двукомпонентна подпрозоречна дъска облекчава строителните компании

Rehau Retro Fit Sill

В отговор на нарастващия натиск върху строителните компании да завършват проектите си по-бързо от всякога, Rehau представи във Великобритания първата си подпрозоречна дъска, съставена от две части. Тази последна иновация действа като превантивно решение срещу един от най-често срещаните проблеми в строителния сектор, известен като забавено приключване вследствие на рекламации.

Двукомпонентният перваз за прозорци на Rehau е проектиран така, че да бъде монтиран в самия край на строителните дейности, след като рискът от евентуални повреди е преминал. Това осигурява жизненоважна гъвкавост за производители, монтажници, строители и разработчици.

Най-забележителното в дизайна на новия прозоречен перваз на Rehau е неговата лесна за инсталиране конфигурация от две части. Това гарантира, че „носът“ на прозоречния перваз може да бъде добавен в последните етапи на проекта. По този начин се избягва рискът от скъпи щети, характерни за монтажа на традиционни подпрозоречни дъски, състоящи се от една цяла част, които възникват по време на строителните работи в по-ранните етапи на процеса.

Вграденият в перваза канал за отводняване гарантира, че всяка капка, която влезе в прозореца, се оттича без риск от увреждане на фасадата на сградата.

Малкълм Тейлър, продуктов мениджър на Rehau, споделя, че двукомпонентният прозоречен перваз предлага много модерни функции, които добавят завършеност на всеки нов прозорец, както и на всеки жилищен или търговски обект в строителството. „Предлагайки този продукт на пазара, ние сме сигурни, че ще успеем да гарантираме своевременното изпълнение на проектите, като намалим времето за монтаж и разходите на строителните компании, свързани с евентуални рекламации.”

Вижте и видеото, представящо продукта:

Може да харесате още...