Нова елегантна плъзгаща се врата от Senior

PurLine 2

Senior Architectural Systems разшири популярната си серия от панорамни алуминиеви врати с представянето на новата PURe Slide SL – изтънена версия на патентованата плъзгаща се врата на компанията, която предлага едни от най-ниските U-стойности на пазара.

Проектирана да посрещне нарастващото търсене на алуминиеви системи с тънък профил, осигуряващи по-голяма видимост и максимална дневна светлина, новата PURe Slide SL е оборудвана с тясна 50-милиметрова брава. Въпреки че е със заключващ механизъм, който е почти наполовина от ширината на бравата на стандартната PURe плъзгаща се врата, PURe Slide SL се предлага в същите големи размери и притежава същата изключителна топлинна ефективност.

Благодарение на патентованата от Senior система PURe с термо бариера от полиуретан (PUR), PURe Slide SL може да достигне U-стойности от едва 1,08 W/m2K. Новата алуминиева врата отговаря на изискванията за безопасност на PAS 24 и е внимателно тествана при всякакви метеорологични условия. PURe Slide SL се предлага както в линейна конфигурация, така и в система на повдигане и плъзгане. Допълнителна адаптивност на дизайна се осигурява чрез използването на прахово покритие, предлагано от Senior, което осигурява почти неограничен избор на цветове както отвътре, така и отвън.

Джеймс Кийлинг-Хейн,  директор продажби в Senior, споделя следното: „За да отговорим на нарастващото търсене на тънки плъзгащи се врати, които предлагат голяма остъклена площ и панорамни гледки, добавихме PURe Slide SL към нашата продуктова гама. Погрижихме се да осигурим достатъчна наличност в нашите складове, така че клиентите да могат да се възползват от този нов продукт възможно най-скоро. Разбира се, стандартната плъзгаща се врата PURe ще продължи да се предлага за проекти, които изискват възможност за по-интензивен и натоварен трафик. Стремим се да предоставим на нашите клиенти това, което искат и когато го искат. И с новата PURe Slide SL правим точно това.“

Може да харесате още...