Нова гама разделители Thermobar Warm Edge

Thermobar Interbar

Великобританската компания Thermoseal добавя нова серия продукти към обхвата на високопроизводителната си гама Thermobar Warm Edge. Пълната гама включва 338 продукта. От първоначалното въвеждане на разделителите Thermobar Warm Edge през 2010 г., компанията непрекъснато разширява производството си, добавя нови продукти и разработва селекция от поръчкови фитинги.

Thermobar Interbar

Добавената серия от нови размери към серията Thermobar Warm Edge включват дистанционери: 14.5мм, 18.5 мм, 21.5мм и 23.5мм. Сега те са достъпни в черно, сиво и бяло. Последните допълнения включват Thermobar Interbar и фитинги в размери 11.5 мм x 22 мм и 15.5 мм x 22 мм, които също са в черно, сиво и бяло. Thermobar Interbar е алтернатива на Duplex фитингите, които се използват за изграждане на мултипанелни прозорци със стандартен разделител.

Thermobar Interbar

Thermobar Interbar е разработен с използване на материал с най-ниска проводимост, за да допълни продуктовата гама на Thermobar като заместител на традиционните алуминиеви опции. Компанията вече има и завод за рециклиране, който да спомогне за намаляване на въглеродния отпечатък.

За повече информация: Thermoseal

Може да харесате още...