Нова продуктова линия ламинирано стъкло от Nitto

Nitto

Японската компания Nitto обяви, че ще инвестира в 3,3-метрова линия за ламинирано стъкло. Фирмата ще добави цялостна нова съвременна производствена линия с ширина 3.3 метра в своето съоръжение в Генк, Белгия. Новата линия за нанасяне на покрития ще бъде пусната в експлоатация от декември 2019 г., за да произвежда продуктa под името Nitto CGP Film за стъкларската промишленост.

Японската компания произвежда гама от индустриални самозалепващи ленти и уплътнителни материали в Белгия, които се изнасят в световен мащаб. Слънчевото ламинирано стъкло се превърна във важен материал за изграждането на модерните сгради и небостъргачи. Слънчевото стъкло е не само естетичен строителен материал, но и предлага допълнителни функции като управление на топлината.

Nitto

Новото ламинирано стъкло, което ще защитава от слънчевите лъчи ще е снабдено с най-модерните функции чрез високо селективни слънчеви контролни покрития и допълнителни слоеве, нанесени върху повърхността на стъклото. Филмът Nitto CGP е доказан метод за защита в продължение на почти 10 години, като гарантира стойността на производителността и качеството на стъклото. За нуждите на модерната строителна индустрия, сега компанията ще може да предложи още по-широки стъклени панели, като стандартната ширина от 2,6 метра ще се предлага в нов стандарт от 3,3 метра.

За повече информация: Nitto

Може да харесате още...