Нова противопожарна врата от Endurance

Endurance Doors

След двугодишна програма за научноизследователска и развойна дейност, която реализира продуктово решение, надвишаващо най-новите стандарти, Endurance Doors пусна нова ефективна противопожарна врата FD30.

Физическото тестване на вратите е извършено от Efectis, който е световен експерт в науката за пожарите и обхваща всички аспекти на пожарната безопасност, чрез тестване и работа с модели, сертифициране, инспекция, обучение и експертиза.

Доказалата се композитна врата от масивно дърво с дизайн на McKinley е в основата на новия модел FD30. Той има всички актуални цветове и специална бяла рамка Rehau PVCu. Обковът включва механизъм за автоматично заключване AV2, дръжка и цилиндър с висока степен на сигурност.

Стивън Надин, управляващ директор на Endurance Doors, казва: „Това ново представяне удовлетворява изискванията на нашите клиенти, което ни прави най-добрият партньор за композитни врати от масивен дървен материал. Вече работим върху гама с остъклен дизайн, която да предложим наред с тази важна спецификация на вратите.“

Може да харесате още...