Нова система GlassFit CC-775 от Comenza

comenzaglassfit

Оптимизирани времена на монтаж с изключителен дизайн и максимална безопасност – това обещава новата система за балюстради от Comenza. Новата система за реализиране на решения със стъклени панели има страничен адаптер от неръждаема стомана AISI-316, който включва новото 2D нивелиращо устройство, което ви позволява бързо и лесно да изравнявате стъклените панели, дори при вече инсталирано стъкло.

comenzaglassfit

Проектирана съгласно разпоредбите на CTE (Technical Building Code) за използване в частни пространства като еднофамилни къщи, балкони в хотели, балкони за жилищни сгради, стълбища и др. тази система обединява диференциалните стойности на марката Comenza. Дизайнът на системата CC-775 се характеризира с това, че е иновативен, минималистичен и елегантен, в съответствие с актуалната архитектура. Безопасността на крайния потребител е гарантирана, спазвайки всички законови и регулаторни технически изисквания.

comenzaglassfit

В съответствие с ангажимента на компанията да гарантира прости, бързи и икономични сглобки, новата система GlassFit CC-775 включва вградени устройства за нивелиране на слота 360º и Level 2D, които позволяват перфектно изравняване на инсталираното стъкло.

comenzaglassfit

LEVEL 2D е система за регулиране на панелите, която позволява монтаж при подове с неравности до 5 мм, а слот 360º е вградено устройство, което позволява регулиране на 360º при поставянето на основата на панела. Така е възможно инсталацията да се извърши дори когато центърът на отвора на всеки от крепежите се отклонява от монтажното си положение до максимум ± 8 mm във всяка посока.

За повече информация: Comenza

Вижте също...