Нова система плъзгане с повдигане evolutionDrive HST от Salamander

Salamander

Salamander Industrie-Produkte GmbH, един от водещите европейски доставчици на ПВЦ системи за прозорци и врати, въведе в продуктовата си гама нова система плъзгане с повдигане от семейството evolutionDrive. Системата е разработена на база на дългогодишния опит на развойния отдел на Salamander и съчетава в себе си класически линии в симбиоза с модерните тенденции при отваряне тип „плъзгане с повдигане“.

SalamanderEvolutionDrive HST позволява инсталирането на големи прозоречни елементи, които да вдъхнат „нов живот“ на вътрешните помещения и осигурява навлизането на повече светлина във вашето жилище.

Иновативната концепция за усилване на основните профили в системата e базата, върху която се гради оптималната стабилност на прозоречните елементи в комбинация с отлична топлоизолация и позволява вграждането на големи остъклени части.

SalamanderНовата система притежава следните отличителни характеристики:
1. Постига се високоефективна топлоизолация (Uf=1,3 W/m2K), благодарение на прекъсване на термомоста в областта на царгата чрез допълнителна преграда в камерата на усилващите профили.
2. Отлична статика, която позволява да се конструират елементи с ширина до 6500 мм и височина 2700 мм за бял цвят и ширина до 5000 мм и височина до 2500 мм при декор.
3. Възможни схеми на отваряне към момента: А, G1, K и С. Паралелно се провеждат и тестовете за отваряне тип схема D.
4. Ширината на царгата 194 мм и крило с конструктивна ширина 82 мм позволяват монтиране на стъклопакети от 24 мм до 52 мм.
5. Основни параметри на база на изпитен протокол на института за прозоречна техника IFT Rosenheim:
– въздухоплътност – клас 4 ( DIN EN 12207);
– устойчивост на силен дъжд – клас 9А ( DIN EN 12208);
– устойчивост на силен вятър – клас C2/B2 ( DIN EN 1220).
6. Видима височина на профилната комбинация: 170 мм.
7. Брой камери на царга и крило: 5.
8. Възможност за използване на различни системи механизми и прагове, които в комбинация с богатата гама декоративни фолиа на Salamander, позволяват голямо разнообразие и комфорт при ежедневното ползване.

Salamander

Видове декорации

Стандартни

Salamander

По поръчка

Salamander

Salamander

Salamander

За контакти и допълнителна информация – www.salamander-bulgaria.com.

Може да харесате още...