Нова система за офис остъкление

Канадската компания Teknion Corporation въвежда в продуктовата си гама Tek Vue – най-новото предложение за остъкляване в интериора.

Системата Tek Vue е фокусирана върху едноцветен стъклопакет и тънки профили, като същевременно осигурява безпроблемна интеграция с конвенционалната конструкция на сградата. Продуктите Tek Vue са изградени върху концепцията за универсална платформа, която преразглежда начина, по който дадена система може да бъде интегрирана, планирана и инсталирана в развиващия се и забързан свят на интериорната архитектура и строителство.

Новото остъкляване осигурява уникална комбинация от атрибути, които се намират в демонтируемите прегради и конвенционалните системи за остъкляване. Профилите са с дебелина от само 3.5х6.35 см и поместват 10 мм или 12 мм ламинирано или закалено стъкло.

Вратата на системата се предлага с опция за ротиране и може да бъде от стъкло без рамка, рамкирано стъкло или солиден материал. Всяка врата предлага различни нива на акустично и визуално уединение, осигурява по-лесна инсталация и по-голяма гъвкавост при регулиране за разлика от конвенционалните врати на панти. Регулируемата горна релса на рамката, която се монтира във вътрешността или външната страна на остъклението, не изисква трети пост, осигурявайки безпроблемна визуална интеграция със стъклената преграда.

Tek Vue се предлага в разнообразни комбинации от рамки, както и видове стъкла и покрития.

Може да харесате още...