Нова стъклена преградна стена от Lindner – почти изцяло рециклируема

Lindner 1

С новия си продукт Life Nature Lindner разработи нова система за преградни стени, съчетаваща филигранния характер на една изцяло стъклена стена с минималистични естествени бамбукови профили за пода и тавана. Системата е чудесно допълнение към широкото продуктово фолио на компанията.

Благодарение на сдържания си дизайн Life Nature лесно се комбинира с други материали и текстури. Естествената симбиоза между стъклото и бамбука я прави подходяща за преграждане както на помещения с класически интериор, така и на такива с модерна пространствена концепция.
Lindner 2

Освен с издържания естетически вид, Life Nature убеждава и със своята функционалност и устойчивост. Преградните стени лесно могат да бъдат демонтирани и инсталирани на ново място, а освен това са почти изцяло рециклируеми. Използваният бамбук се добива от сертифицирани източници и напълно удовлетворява изискванията за екологичност и устойчиво развитие.

Новите стъклени прегради са чудесно решение за оформление на кътове за срещи, заседателни зали или други сепарирани зони в големи отворени офис пространства.

Може да харесате още...