Нова тънка алуминиева плъзгаща се врата от Senior

Senior 1
Senior Architectural Systems пусна на пазара Ali SLIDE – нова стилна тънка алуминиева плъзгаща се врата. Ali SLIDE е най-новият продукт от популярната продуктова линия Ali на производителя на алуминиеви прозорци и врати Senior. Очакванията са Ali SLIDE да последва пазарния успех на алуминиевите двойно сгъващи се врати Ali FOLD и елегантните тънки алуминиеви прозорци Ali VU.

Проектирана да предложи изключителна гъвкавост на дизайна, Ali SLIDE се предлага както в стандартната версия на дебелина на панела от 79 мм., така и във версията Slimline с едва 50 мм. Slimline с височина на вратата от 2700 мм. осигурява максимална дневна светлина и безпрепятствена видимост. И двете версии използват един и същ механизъм за заключване и осигуряват отлична безопасност. Изцяло тествани са за съответствие с PAS 24. Ali SLIDE има висока якост и очакван живот от 40 години.

Новите плъзгащи се врати Ali SLIDE имат алуминиев профил с термично прекъсване посредством вложки от полиамид, което осигурява впечатляваща топлинна ефективност и U-стойност от само 1,64 W/m2K.

Може да харесате още...