Нова технология “easyZIP” за слънцезащита от Warema

Warema

Новата технология за решения за слънцезащита “easyZIP” на немската компания Warema заменя предишната ZIP технология. Благодарение на нея смущаващите светлинни процепи остават в миналото и се осигурява плавен преход на щората към фасадата. Функционалната надеждност на прозореца се увеличава благодарение на простото инсталиране с клип профил. Това обещава равномерен и стегнат външен вид на щората и намалява триенето в релсовата системата на водачите.

Warema

Освен това е подобрена и стабилността на вятър – щори с размер 3х4 м. и водач “easyZIP” издържат на скорости на вятъра до 150 км/ч. Също така нова е напълно интегрираната “easyZIP” направляваща релса. Новата система за прозорци с навес FSM за интегриране във външни топлоизолационни системи е лесна за поставяне, благодарение на регулируемите предни и задни панели. Капакът и направляващата релса са напълно замазани, така че да се получи хармоничен резултат за облика на фасадата.

Warema

Защитата от падане VisioNeo, която се предлага от компанията, също може да бъде комбинирана с новата система, както и с технологията Smart SecuKit. В допълнение, Warema прилага и новия си метод на лепене UltraSeam за акрилните тъкани за слънцезащита. Панелите от тъкани не са насложени, а са притиснати заедно за по-добро поведение на ролетната щора и хомогенен външен вид. Така, например при надлъжната обработка на тъканта могат да се постигнат значително по-големи височини на щорите. Началото на въвеждането на новата програма слънцезащита за прозорци е поставено през тази пролет, а във втората стъпка през 2020 г. ще бъдат добавени решения за допълнителни инсталационни решения в модулна структура.

За повече информация: Warema

Може да харесате още...