Нова врата за душ кабини допълва серията плъзгащи се врати MasterTrack®

След като Bohle AG пусна на пазара високотехнологична интериорна плъзгаща се врата MasterTrack FT през 2019 г., наскоро представи плъзгаща се врата за душ кабини MasterTrack® ST с идентичен дизайн.

Подобно на системата за вътрешни плъзгащи се врати, версията за душ кабини се отличава с ненадмината лекота на движение. Това се дъжли на технически сложните релси и амортисьорите, оборудвани с висококачествена хидравлика. Приложенията са разнообразни: MasterTrack® ST е еднакво подходяща както за компактни бани, така и за просторни душ кабини с големи размери.

Благодарение на ненатрапчивия дизайн на профилната шина вратите MasterTrack® ST се вписват дори в най-чудатите дизайни за баня. В зависимост от предпочитанията системата може да бъде инсталирана с праг или без. Малката празнина от само 12 мм между плъзгащата се врата и неподвижната стъклена част на душ кабината минимизира изтичането на вода.

В допълнение към висококачествения външен вид, системата с плъзгащи се врати е добре приета от пазара поради лекотата на монтаж. Пробиването на отвори в стъклото вече не е необходимо в резултат на затягащия механизъм, който в същото време гарантира безопасно и плътно прилягане благодарение на специални затягащи вложки. Всички компоненти са достъпни и могат лесно да се регулират отпред.

Предлага се алуминиева профилна релса от 1,20 м и 2,00 м, в матово или полирано покритие. MasterTrack® ST поддържа стъклопакет с тегло до 40 кг с дебелина на стъклото 8 мм.

Може да харесате още...