Нова заключваща система за външни сгъваеми врати

Британският производител на плъзгащи се и сгъваеми врати – P C Henderson, пусна на пазара нова система за заключване Twinbolt. Това е усъвършенствана заключваща система за външни сгъваеми врати, при която само с едно завъртане на дръжката се задвижва 22 милиметров щифт, за да заключи сигурно вратата в горната и в долната й част.

Проектиран като стилна и по-дискретна алтернатива на съществуващите заключващи системи, които изискват ръчно заключване на две отделни места, продуктът ще улесни потребителите. Друго предимство на системата е, че може да работи с всички евросертифицирани секретни патрони, което означава, че монтажниците имат свободата и гъвкавостта да използват своя предпочитан избор на заключване – както и увеличена дълбочина от 22 мм, осигуряваща допълнителна сигурност.

Тази функция осигурява на монтажистите по-голяма гъвкавост по отношение на пролуката между вратата и рамката, което е важен фактор, особено при дървените врати, които често се разширяват и свиват след монтажа.

Към продукта се предлага и серия от аксесоари, включително стилните дръжки Malta Handle Kit и залепващи гумени изолационни ленти в различни цветове. По-фините детайли като включването на фабрично зададена височина на ръкохватката (1050 мм) и лесното регулиране на горния заключващ лост – за да отговарят на стандартните и нестандартни височини на вратите – демонстрират високия стандарт на проектиране и производство от P C Henderson.

Може да харесате още...