Новата дръжка за прозорец Kompakt

С дръжката за прозорец Kompakt Hoppe предлага изтънчен дизайн без розетка – минималистична, модерна визия, която върви добре с широка гама от концепции за интериор. Дръжката за прозорец Hoppe Kompakt се монтира директно върху основата, завинтена към профила на прозореца. Шийката на дръжката покрива основата и лежи директно върху профила на прозореца.

Сигурен монтаж върху всички профили на прозорци

Четириточковата винтова връзка на основата осигурява стабилно прилягане към профили на прозорци от всякакви материали, включително алуминий, дърво и PVC.

Прозоречният профил е подготвен за монтиране на дръжки за прозорци Hoppe Kompakt. Двата отвора на лицевата страна са пригодени за накрайниците на основата и предотвратяват неволното завъртане по време на задействане. Дръжката за прозорци Kompakt е в процес на патентоване (патентен номер EP4030021A1). Дръжката и основата предлагат обичайната висококачествена изработка и са базирани на стандарта DIN EN 13126-3. Специално разработеният ограничител позволява прецизно задействане.

HOPPE

Лесен монтаж

Вграденият в основата елемент за бързо закрепване осигурява лесен монтаж на дръжката. Когато е монтиран, елементът здраво държи квадратния шпиндел в профила; дръжката може да се демонтира бързо и лесно отново с помощта на малък гаечен ключ.

Може да харесате още...