Новата фасадна система EF50 е готова за всякакви предизвикателства

EF50

ЕF50 дава едновременно гъвкавост и надеждност на фасадата.

Новата фасадна система EF50 съчетава две изключително важни предимства – функционалност и устойчивост. Системата постига висока структурна стабилност с оптимизирано и много ниско тегло на профилите. По своите характеристики ЕF50 е близка до Е85, но има значителни подобрения в аксесоарите и сглобките, както и оптимизиранo време за монтаж.

EF50 има широк избор от вертикали и хоризонтали, които изцяло покриват всички изисквания за инерционни моменти. Фасадата може да се изпълни както със структурно остъкляване, така и с капачки.

Основни характеристики на EF50:
50 mm широчина на системата;
– лесно производство и бърза инсталация на място;
– най-висока структурна стабилност с най-ниско тегло на профилите;
– голямо разнообразие от профили;
– решения за структурни капачкови варианти;
– отваряне паралелно и по проекция;
– съвместим със системи за окачени фасади Е85 и всички Etem прозоречни системи;
– Qualicoat и Qualanod сертифицирано прахово боядисване.

EF50

Архитектурата на новите проекти изисква да се използват поне 2-3 различни системи, за да могат сградите да отговарят на изискванията на инвеститорите и да предоставят най-добрите условия на своите обитатели. Заради своите спецификации, EF50 и вентилируемите фасади на Etem се комбинират изключително ефективно със системите за прозорци и врати E45, EW70, E68 и др. Системата за преградни стени EP30 също може да бъде инсталирана на проекти с EF50.

EF50 с цялото си разнообразие от профили и налични проектни решения може да се използва в строителството на всички видове сгради. Голямото предимство на системата е възможността да бъде избрана оптималната комбинация от профили за всеки проект. ЕF50 ще отговори смело на най-големите изисквания за функционалност и бързина при монтажа.

За повече информация – Еtem.

Може да харесате още...