Новата система за прозорци Roto NX


Новата система за прозорци на Roto FrankRoto NX предлага допълнителен комфорт и удобство. Изследванията показват, че докато преди изборът на дограма се е определял главно от цената, през последните години устойчивостта на продукта придобива все по-голямо значение.

Новата система „Roto NX“ Tilt & Turn предлага сериозно подобрение и в този аспект. Например, пантите P за PVC прозорци с тегло на крилото 130 кг или 150 кг имат стандартно вградена нощна вентилация.


Със специалната функция TiltSafe, разстоянието на накланяне на крилото на прозореца до 65 мм допринася за по-голямо напречно сечение на вентилационния отвор и повишен обмен на въздух, което има положително въздействие върху околната среда. Инсталирането и използването на автоматичната система E-Tec drive осигурява осезаем допълнителен комфорт и удобство.

Нощната система за вентилация, вградена в шарнирите P за тежести на крилата от 130 кг или 150 кг, включва компонент, който равномерно разпределя необходимата сила при затваряне на прозореца. Резултатът е усещане за лекота на движението, което става още по-изразено с увеличаването на размера на прозореца.

Може да харесате още...