Новата централа на Alukönigstahl получи наградата за най-добро работно място на 2018 г.

Новата централа на Alukönigstahl в Чепстоу, Великобритания спечели наградата за най-добър дизайн на офис за 2018 (Best Workplace Design of the Year) на годишните награди за недвижими имоти в Уелс. Сградата, проектирана от базираната в Кардиф фирма Rio Architects, е открита през май миналата година, ставайки част от най-голямата единична инвестиция в производствена база в Уелс. Съдиите в конкурса са били особено впечатлени от новата фасада на сградата, използването на иновативна линия бои, осигуряването на максимален достъп на естествена светлина и по-ефективното разположение на фабриката.

Управляващият директор на фирмата Ръсел Йейтс заяви: „Щастливи сме, че нашата централа спечели такава престижна национална награда. Работихме усилено с архитектите, за да реализираме нашата визия. Наистина е чест нашите инвестиции, времето и усилията на всички, които участваха в проекта, да бъдат оценени. Благодарим на Rio Architects за чудесната работа по нашия нов дом. Наградата със сигурност е заслужена. Този проект беше част от ангажимента ни да увеличим производствения капацитет, да подкрепим иновациите в дизайна на продуктите, да представим новите продукти и да осигурим складови и офис площи.

Категорията награди за офис пространства, която дебютира тази година, беше добавена към традиционните награди за недвижими имоти в Уелс, за да отбележи нарастващия брой иновативни, висококачествени офиси и обновени работни места в Уелс.

Може да харесате още...