Нови брави в скандинавски стил

Randi

С моделите брави Clavis и Nordic, датската компания Randi, представя нови дръжки в скандинавски стил, които са интегрирани в технологията на ECO вратите и напълно съвместими с тях.

Randi

При вратите, бравите винаги играят особено важна роля, тъй като потребителите влизат в директен контакт с тях. Ето защо не само оптичните свойства, но и усещането и материалът тук са от решаващо значение. Пример за това е новият модел Clavis, който „залепва“ за ръката с меките си контури и извивки. В същото време, дръжката на вратата, изработена от неръждаема стомана, със своята полирана, матирана или боядисана повърхност, олицетворява стила, характерен за Скандинавия, който е ограничен до най-важното.

Randi

В хода на разработването на бравите са регулирани няколко размера и дебелината, така че формата да може да бъде добре и приятно обхваната с ръка. Характерно за скандинавския стил е и комбинацията от неръждаема стомана и естествени материали. Така моделът Nordic включва вложка от брезова кора, суровина директно от природата. Освен естетическите си качества кората има високо съдържание на антибактериални съединения и по този начин е с естествена резистентност към бактериите, което е допълнителен плюс по отношение на здравето на потребителите.

За повече информация: Randi

Може да харесате още...