Нови дизайни от Roto за обков на алуминиеви прозорци

Изключително големите прозоречни системи, които са и с голямо тегло, създават особени предизвикателства при изграждането на алуминиеви дограми. Това е така, защото дизайнът на тези елементи трябва да бъде издържан, дори когато има външен обков и панти, монтирани на повърхността. Поради тази причина Roto Aluvision предлага нови дизайни и цветове за обкова на продуктовите гами „Roto AL“ и „Roto AL Designo“ в зависимост от нуждите на клиентите. Галванизираните цветни повърхности от неръждаема стомана и злато стават все по-популярни.

Взискателните дизайнери държат дръжките на вратите, обкова и дори най-малките детайли на прозореца да създават хармоничен външен вид. Ето защо Roto разработва новите компоненти с галванизирани повърхности и прахови покрития за панти, дръжки и аксесоари за дограми.

Разбира се, скритите панти Designo не се нуждаят от покритие, но когато горепосочените компоненти са видими, те могат да бъдат покрити с цвета на профила на прозореца. При покритие в един и същи цвят шарнирите, дръжките, пантите и профилът на прозореца се комбинират, за да образуват хомогенно общо впечатление. По този начин монтираните, видими панти са едва забележими.

Компанията може да изработи компонентите в рамките на седем работни дни, във всички RAL цветове, които поддържа на склад.

Може да харесате още...