Нови фасадни прозорци с отличен изглед

Един от лидерите на европейския пазар за капандури – компанията Roto Frank, пусна нов продукт – фасадни прозорци Roto Designo R1. Те предоставят отличен изглед и отлично естествено осветление.

Прозорецът Designo R1 – е холистична система, състояща се от   две части – вертикална,  и наклонена. Светлопрозрачната система е  инсталирана на пресечната точка на  покрива и фасадата. Такава комбинация на прозрачни елементи позволява много дневна светлина да влезе в помещението. Фасадните прозорци осигуряват прекрасна панорама на хоризонта, на която можеш да се насладите дори когато сте в седнало положение.

Серията от фасадните SEC Roto Designo R1 е оборудвана с предпазно стъкло, с висока топлоизолация и защита от уличния шум. Потребителите могат да използват различни функции на отваряне на капандурите. Фасадните стъкла се предлагат в модерен дизайн, с оттенък „Антрацитен металик“, който  хармонично се вписват в екстериора на почти всяка сграда.

Проектантите на фирмата се фокусират върху тенденциите за рентабилността на Designo R1. Използването на тези прозорци ще даде възможност да се намалят разходите не само за отопление, но и за осветление на тавана, което напълно отговаря на съвременната тенденция за пестене на енергия.

Може да харесате още...