Нови интериорни решения от Геце

Удобни, естетични и рационални – това са изискванията не само към модерните офис пространства, но и към съвременните домове. С плъзгащи врати, стени и прегради, с невидими автомати за самозатваряне или дори с автоматични прозорци и интериорни врати (плъзгащи се и на панти), всяко помещение се приспособява по най-рационалния начин дори към най-нестандартните изисквания.

Когато пространството е ограничено или няма възможност за монтаж на стандартна врата на панти, плъзгащите се врати и прегради GEZE осигуряват временно обособяване на помещения. Те създават светла и изискана атмосфера и придават функционалност на нестандартните помещения.

Автоматичните врати GEZE (плъзгащи се и на панти) вече са предпочитани и в интериора.

Когато е необходимо удобство, въпреки високата честота на използване, автоматичните врати осигуряват лесен и безпрепятствен достъп до всяко помещение, като не позволяват излишна загуба на температура при преминаването.

Автоматични плъзгащи се линейни, сгъваеми врати и врати тип „хармоника” – от сериите Slimdrive (вграждащи се по невидим и дискретен начин), Powerdrive (за тежки и/или херметични крила) и ECDrive (надеждни и рационални).

Въртящи се врати от серията TSA – ръчни, полу-автоматични, изцяло автоматични, както и изработени изцяло от стъкло варианти.

Автоматични врати на панти (пивотни) – от сериите TSA (елетро-хидравлични, удобни и надеждни), Slimdrive (дискретни, вписващи се невидимо във всеки дизайн) и ECturn (електромеханични, осигуряващи безпрепят- ствен и лесен достъп).

Освен за димоотвеждане, автоматизираните прозорци се използват все по-активно и за ежедневно проветрение. В съвременните нестандартни сгради, прозорците често са на недостъпни места. Това налага необходимостта от дистанционното им отваряне посредством бутон.

Често се налага интериорните решения да бъдат семпли и дискретни. Ето защо невидимите вградени автомати за врати GEZE осигуряват надеждно и комфортно самозатваряне, без да нарушават естетичните качества на помещението.