Нови комплексни решения ВЕЛУКС

Всичко необходимо за светлина и свеж въздух под покрива

Повечето хора прекарват 90% от времето в затворени помещения. Затова е много важно да има здравoсловен микроклимат в дома и офиса. Как може да се постигне това?

От 2011 година Велукс България предлага нови комплексни решения за покрива, които предлагат всичко необходимо, за да имате светлина, свеж въздух и приятна температура за живот под скатния покрив.

Именно тези три фактора са най-важните за здравето и комфорта на всеки човек:
– Естествена светлина: тя подобрява настроението, изпълва ни с бодрост  и радост;
– Свеж въздух: той ни дава здрав сън, понижава риска от алергии и  вирусни заболявания;
– Приятна температура: под покрива може да бъде уютно и топло през  зимата, прохладно и приятно през лятото.

Трите комплексни решения Велукс: решение “Баланс”, решение “Дизайн” и решение “Иновация” включват покривен прозорец Велукс, външна обшивка за сигурна връзка с покрива, комплект за хидро- и термоизолация, както и сенник и щори Велукс за ефективна слънцезащита. Готовите решения се грижат за създаването на отличен микроклимат и комфортна среда за живот под покрива. Комплексните решения Велукс Ви пестят време и елиминират възможността да забравите нещо.

Решенията „Баланс“, „Дизайн“ и „Иновация“ можете да закупите от складовете за строителни материали, оторизирани дистрибутори на Велукс в цялата страна.

Вътрешна облицовка Велукс

За да използвате пълния потенциал за светлина и топлина в подпокривното пространство, много важно е вътрешното оформление около покривните прозорци Велукс. Нов продукт за българския пазар е готовата вътрешна облицовка Велукс. С това решение за интериора се допълват готовите комплексни решения, така че да постигнете максимален комфорт лесно и бързо.

Вътрешната облицовка Велукс представлява готово решение за «обръщането» около прозорците под скатния покрив. Тя осигурява перфектна свръзка между прозореца и стената. Като всички продукти Велукс и тя отговаря на най-високите стандарти за качество, функционалност и дизайн.

В комплекта на вътрешната облицовка LSB/LSC се включва и паромембрана. Така този продукт завършва монтажа, като защитава покрива и прозореца интериорно. Специалната вътрешна облицовка насочва топлината към стъклопакета на прозореца, за да се елиминира риска от конденз, като същевременно максимално пропуска естествена светлина в стаята, много повече от стандартното обръщане тип “кутия” около прозорците.

Монтажът изисква квалифициран монтажник за прецизно изпълнение. Перфектно приляга към покривни прозорци Велукс.

Повече подробности и цени за всички нови продукти можете да намерите на www.velux.bg. Продуктите Велукс търсете в оторизираната търговска мрежа в цялата страна или се свържете с отдел Обслужване на клиенти на Велукс България.

*Описания

Решение “Баланс” включва:
– Базов модел покривен прозорец GZL 1059
– Обшивка за релефни материали EDW 1000
-Термоизолационен комплект BDX 2000
– Затъмнителни щори DKL в стандартен цвят
– Външен сенник MHL в стандартен цвят

Решение “Дизайн” включва:
– Покривен прозорец модел GGU 0073 или модел GGL 3073
– Обшивка за релефни материали EDW 1000
– Термоизолационен комплект BDX 2000
– Затъмнителни щори DKL в стандартен цвят
– Външен сенник MHL в стандартен цвят

Решение “Иновация” включва:
– Покривен прозорец модел GGU INTEGRA® или модел GGL INTEGRA®, с дистанционно управление
– Обшивка за релефни материали EDW 1000
– Термоизолационен комплект BDX 2000
– Външна ролетна щора SML с електрическо управление.

Може да харесате още...