Нови модели входни врати от Kneer-Südfenster

Kneer-Südfenster

Kneer представи нови входни врати. Особено интересни са моделът с регенериран вид на дърво и класическата дървена врата с решетки.

Един нов модел, изработен от опален от слънце стар дъб, разширява гамата от ексклузивни автентични входни врати от Kneer-Südfenster. Следите от времето, оставили своя отпечатък върху дървото в продължение на десетилетия, придават на входната врата разпознаваем външен вид, тъй като тя вече се противопоставяла на вятъра и времето в старите хамбари.

Дървото е проектирано единствено от природата и внимателно подготвено. Така вратата привлича вниманието към входното пространство. Този непокътнат характер се проявява особено добре в модерната архитектура. Дръжката от черна стомана допринася за външния вид, интелигентните системи за достъп гарантират сигурност.

Автентични входни врати с клас на устойчивост RC3
Входните врати на линията Authentik са индивидуално произведени със скрити панти в различни размери и оформления. Те предлагат високо ниво на топлоизолация (U-стойност 0,86 W/m²K) и стандарт за безопасност в класа на устойчивост RC2. Kneer-Südfenster могат да предложат за ексклузивни врати дори взискателния клас на устойчивост RC3 за максимална защита от взлом.

Kneer-SüdfensterКласическа дървена входна врата в скандинавски стил

Една от иновациите за дизайна на входа е класическата дървена входна врата в бяло с филигранно декоративно остъкляване и решетки. Тя е особено подходяща за скандинавския стил на живот. Вратата е направена със закачливи капители и профилирани лайсни и има контури с ефект на дълбочина. Предлага се като едно- или двукрила версия или с размери до три метра височина.

Отворете вратата с вашия смартфон
За удобство и сигурност Kneer-Südfenster предлага интелигентни системи за контрол на достъпа, които могат незабележимо да се интегрират във висококачествените врати на къщата.

Ново е и оборудването с домофонната система за видео врата „Smart Connect Door“, което ще се предлага от пролетта на 2021 г. Може да се управлява безжично с помощта на смартфон чрез Bluetooth и WLAN чрез приложение.

По желание вратата може да се отвори и чрез дистанционно управление или транспондер. Функциите за интелигентен дом предлагат допълнителни възможности за интеграция. Благодарение на автоматичните брави входната врата е гарантирано заключена.

Може да харесате още...