Нови модерни дръжки за врати и прозорци от Hoppe

Новата гама дръжки за врати и прозорци Resista® е създадена от Hoppe, за да издържа на честата употреба, характерна за сградите с търговско предназначение, без да губи отличителния си външен вид.

Разработени съгласно съвременните тенденции в интериорния дизайн, естествени месингови,  медни, черни и антрацитни покрития са добавени към гамата обков Resista® на Hoppe. Всички цветове се предлагат с полиран или сатенен ефект, което позволява съчетаването на вратите и прозорците с другите мебели и фитинги в стаята. Resista® може да се комбинират с някои от най-популярните модерни дръжки за врати и прозорци Hoppe. Сериите „Амстердам“, „Далас“ и „Лос Анджелис“ предлагат широк избор на дръжки за интериорни врати и прозорци, плъзгащи се балконни врати и тънки джобни врати.

Дръжките Resista® интегрират механизмите Quick-Fit и Quick-FitPlus на Hoppe, които позволяват монтирането им много по-бързо от стандартните дръжки. Вграденият блокиращ механизъм гарантира, че с течение на времето дръжката не се разхлабва и отделя от бравата и изисква минимална поддръжка. Дръжките за прозорци Resista® също се възползват от оригиналната технология Secustik на Hoppe. Secustik е устройство, което осигурява интегрирана защита. То затруднява максимално нерегламентирания достъп отвън, като същевременно осигурява нормална употреба отвътре навън.

Като част от ангажимента на Hoppe за висококачествени продукти, дръжките Resista® имат 10-годишна гаранция на покритието. Това е в допълнение към 10-годишната механична гаранция, валидна за всички дръжки на врати и прозорци Hoppe.

Може да харесате още...